Renault Scénic 2004: Raam RA sluit niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: K4M W7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 83

Toen ik de auto afsloot door op het portierknopje van het portier RA te drukken ging ineens het raam RA omlaag. Het wil nu niet meer dicht. Heb gelezen over mogelijk een vergane/geoxideerde stekker onder de bestuurdersstoel door vocht. Maar die ruimte en stekker zijn kurkdroog. Stekker heb ik losgehad en gecontroleerd maar geen oxidatie. Alles lijkt daar prima. Iemand ook meegemaakt?

ArjenVon

Geplaatst door ArjenVon (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

memos (10) PRO, 4 jaar geleden

Klinkt misschien vreemd, maar als je het knopje op de rechterportier drukt en het raam gaat naar beneden, dan wordt dat door de UCH geregeld.
Je kunt proberen om de accu voor een half uurtje los te koppelen voor een harde reset. (Denk wel om je radio want als daar een code op zit ben je die nodig)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.