Renault Grand Scénic 2012: Parkeersensoren en achteruitrijcamera

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9K A6, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 81

Hallo,

Heb een Renault Grand Scenic 1.5 DCI Bose edition bouwjaar 2012.

Echter heb ik alleen parkeersensoren achter zonder camera.

Is het mogelijk om (zelf) parkeersensoren voor te monteren die ook zichtbaar zijn op het scherm,zoals nu voor achter.
Kan je bijvoorbeeld een set van Valeo aansluiten op bestaande hardware, of moet dit afzonderlijk worden geïnstalleerd? Als het wel kan! Waar kan ik de aansluiting vinden?
Zelfde vraag heb ik ook voor de achteruitrijcamera. Zie een bevestiging stuk bij de kenteken verlichting waarop de camera opgeschoven kan worden, echter vraag ik me af of de aansluitmogelijkheid al aanwezig is,of dat ik een extra unit moet bestellen. Stel dat een camera aangesloten kan worden. Is het dan ook mogelijk dat deze wordt getoond op het scherm van de Tom Tom?

Veel vragen, maar hoop dat iemand mij op weg kan helpen. Eventueel met merk(en) en/of partnummers.

Mvg

Daherbster77

Geplaatst door Daherbster77 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.