Renault Captur 2015: Raam werkt niet

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Van het ene op het andere moment wil mijn bestuurdersraam niet naar beneden. Bij het bedienen van de schakelaar hoorde ik geen klik of "voelde" enige elekrtrische reactie richting het raam motortje. Na een paar minuten deed de schakelaar het weer gewoon, maar enige tijd later weer niet.

Ondertussen heb ik de schakelaar vervangen, de nieuwe schakelaar werkte zonder problemen......voor 2 keer en toen was ik helaas weer terug bij af. Eerst nog wel naar beneden, maar niet meer omhoog. Na de motor uitgezet te hebben na 20 minuten weer gestart en toen ging het raam weer omhoog. Daarna is het echter niet meer open te krijgen.

Iemand een goede suggestie waar ik het moet zoeken???

Arne Daudey

Geplaatst door Arne Daudey (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Captur? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Captur of stel zelf een nieuwe vraag.