Renault Laguna: radio accepteert code niet op LAGUNA II

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: dci

batterij moeten afkoppelen om koplamp te regelen. Nu neemt radio de code niet meer aan. Hij geeft "CODE" maar niets meer. Volgens de klant moeten er nog 4 nullen verschijnen maar dat doet hij niet.

Iemand tips?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

paar minuten op contact laten staan ,dan moeten er 4 nullen komen en kun je de code invoeren.als je de verkeerde code invoerd moet je weer langer wachten.elke keer dat je verkeerde code intoetst verdubbeld de wachttijd geloof ik.dus moet je zeker weten dat je de goede code hebt

M.Frackers (0), 16 jaar geleden

als je weet welke garage de auto heeft afgeleverd, dan kun je daar je code opvragen. Het zijn niet de 4 cijfers die op de radio staan.

willem4200 (0) PRO, 16 jaar geleden

dit is een beveiligingscode die renault heeft aangebracht deze kun je bij elke renault dealer opvragen. je kunt de radio meenemen dan hebben ze de code in een minuut gevonden

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

klant heeft de code. Doch hij geeft "Code" maar niet de 4 "0000" om de code in te geven volgens klant. Ooit is zijn dashbord vervangen maar of er dit mee te maken heeft?????

willem4200 (0) PRO, 16 jaar geleden

hij zou in principe gelijk op 0000 moeten staan. Het kan zijn dat die de code niet pakt die de klant geeft omdat die denkt dat die gestolen is. Er zijn ook nog beveiligingscode`s die renault heeft. Je kan deze bij de dealer opvragen. Op deze manier zou die het weer moeten doen. Is er toevallig nog een draaiwieltje aanwezig bij het stuur? Dan zou je hem verder kunnen scrollen naar de nullen.

Sander10757 (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat hem maar eens een tijd met radio aan op contact staan,kan maar zo een half uur duren als er meerdere keren een verkeerde code is ingevoerd door wat voor reden dan ook.

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Ga langs een dealer met de wagen en de losse radio.De code is op te vragen en gelijk in te voeren.Neem ook je kentekenbewijs mee.

Diag (0) PRO, 16 jaar geleden

Hey,
Ik heb het wel eens mee gemaakt bij een modus, display vervangen en daarna hetzelfde probleem. Bij de modus ging het idd via display en als die niet goed uitgezocht is op de auto via ICM dan kan het zijn dat je een displey hebt die niet geschikt is voor orgineel renault radio met bediening aan het stuur.
Met vriendelijke groet,
Erik.

jhl (0) PRO, 16 jaar geleden

kan klant niet aan telefoon krijgen, dus ik weet niet hoe verder gaat....

Plag (0), 16 jaar geleden

Aan de hand van je chassisnummer kan de garage de code van je radio aangeven.
Je moet wel je kentekenbewijs meenemen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.