Renault Scenic: rammel

Bouwjaar: 2002

Mijn zwager heeft een Renault Scenic met een 2.0 ltr motor.
Van begin af aan (dus nieuw gekocht)heeft hij een rammel achter in de auto, de auto heeft al twee keer van de Dealer nieuwe schokbrekers er onder gekregen, nieuwe banden en opnieuw uitgelijnd, maar het euvel is er nog, wie heeft dit zelfde euvel aan zijn Scenic ?

jan4919

Geplaatst door jan4919 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erik2855 (0), 18 jaar geleden

Dus je zwager rijdt al 3 jaar met dit probleem rond?
Dan had ie tijdens de garantieperiode toch wat meer druk op de dealer moeten uitvoeren vind ik.
Ooit had ik ook zo'n rammel/kraak probleem in mijn toenmalige Scenic van 1999 (ook 2.0) en daar is toen een specialist van Renault NL naar komen kijken omdat de dealer de oorzaak ook niet kon vinden, na het vervangen van ook schokbrekerd e.d.
Het euvel bleek uiteindelijk te zitten in de achterdeurrubbers, die op e.o.a. manier kraakte/schuurde en daardoor de suggestie wekte dat het uit de schokbrekers/banden zou komen.

jan4919 (0), 18 jaar geleden

Ja, als het mijn auto was geweest, dan was het verholpen, dat weet ik wel zeker, ik zou daar niet mee kunnen blijven rijden.
Maar we zullen deze week eens, naar achterdeur rubbers kijken, je weer maar nooit, Erik !

erik2855 (0), 18 jaar geleden

Laat nog even weten of jullie de exacte oorzaak hebben kunnen achterhalen.
Succes!

jan4919 (0), 18 jaar geleden

Dank je wel, je hoort het nog van mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.