Renault Grand Espace: rammel rechtsvoor

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Er zit een rammel rechts voor in de auto, als we deze op de brug hebben staan kunnen we niks vinden/horen. De stabilisator stang hebben we al vervangen de rechter velg zit een deuk in zodat ik verwacht dat er ergens door/over gereden is.
De rammel is ook niet altijd aanwezig en alleen bij slechte wegen.
Wie kent dit probleem.
groeten mark

markie

Geplaatst door markie (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

schokdeemper bevestiging/ophanging(rubbers)

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

ik heb misschien niet de oplossing,hier kwam iemand die had pas aan zijn auto laten werken en sindsdien rammelde hij,diegene die hieraan gewerkt had heeft alles nagekeken en werd een beetje trubbelig omdat hij het niet gevonden kon krijgen en de klant afwimpelde,ik heb hier het zaakje bekeken, en op de brug of krik hoorde je niets en op een klinkerweg wel,toen pakte ik een zware hamer en ben tegen de schassiesbalken gaan slaan ,en wat bleek nou,,had die vorige monteur een dikke bout van de motorsteun in de schassies laten vallen en die was er met geen mogelijkheid uit te krijgen,zat wel zo moeilijk en beetje purschuim erin en eigenaar weer tevreden.

pbs (0) PRO, 16 jaar geleden

mogelijk kan je de schokbreker moer aan de bovenzijde eens natrekken.
als deze iets los zit krijg je ook de meest vreemde geluiden.
sucses

markie (0) PRO, 16 jaar geleden

Alles gecontroleerd nieuwe stuurkogel gemonteerd.
Het enige wat we nog horen is een rammel als we tegen de stuurstang slaan, de binnenkogel heeft geen speling en de buitenkogel is vervangen. Heeft iemand hier ervaring mee.
groeten mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.