Renault CLIO: reageert niet op gaspedaal

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: D7FG7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 43

Ik heb hier een Clio welke af en toe niet meer reageert op het gaspedaal. Bij warme motor wil deze ook af en toe wel eens inhouden/overslaan.
Het kleppendeksel lekt vrij veel olie. "Alles zit er onder" aan de bakzijde. Zou deze olie misschien er iets mee te maken hebben? Ik bedoel of deze bijvoorbeeld de BDP sensor vervuilt heeft?

gr,
Karthur8

karthur8

Geplaatst door karthur8 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

firedriver (80), 7 jaar geleden

Ben er niet zeker van , maar heeft deze een elektronische i.p.v. een mechanische gaspedaal, potentioschakelaar aan zijn gaspedaal eens zuiver maken. Gr
Jantje ???

karthur8 (0), 7 jaar geleden

bedankt...ik ga er zo naar kijken. Ik heb overigens geen foutcodes gelezen. Ik heb op een ander forum gelezen dat het storingslampje zal branden als de BDP het is...maar het lampje brandt in ieder geval niet.

karthur8 (0), 7 jaar geleden

Ik had de eigenaar gezegd eerst maar eens nieuwe bougie kabels te gaan halen omdat er in twee kabels een scheur zat. Ook het luchtfilter zat helemaal verstopt. De goede man is dat gaan doen en zou daarna terugkomen maar ik heb hem niet meer gezien of gehoord hierna ..dus...of dit nu de oorzaak was uiteindelijk weet ik niet zeker helaas.

Gegroet en alsnog bedankt voor het meedenken. Sorry dat ik zo laat reageer...

gegroet
Karthur8

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.