Renault Laguna: remklauw

Bouwjaar: 2002

ik krijg met de beste wil van de wereld mijn remcilinder niet terug geduwd voor nieuwe remblokken..

iemand raad?

groetjes
Nick

Geplaatst door

nickje1983 (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

misschien draaien
mvg willem2

kleijn 0

15 jaar

Met en houtklem naar binnen draaien, bij de voorsten.
Achter met een waterpomptang en houtklem gelijktijdig na binnen draaien.

JAN/DODGE 0
badge

15 jaar

en uitkijken dat je je rubbers niet kapot pakt met die waterpomp tang dan komt er vuil achter en gaan ze na verloop van tijd vast zitten

Mijn oplossing is een stukje hout aan de cylinderkant en dan met een lijmtang voorzichtig aandraaien....

ja dat kan wel maar je moet ook de zuiger zelf terugdraaien dus lijmtang opspannen met waterpomp tang zuiger terugdraaien lijmtang weer opspannen enz.

[quote=robby10030]ja dat kan wel maar je moet ook de zuiger zelf terugdraaien dus lijmtang opspannen met waterpomp tang zuiger terugdraaien lijmtang weer opspannen enz.[/quote]
goed zo we komen er wel

kleijn 0

15 jaar

hey,

met die lijmtang is het gelukt hoor!

tnx voor de reacties!

nickje1983 0

15 jaar

Ik begrijp dat jullie het over de achterste remklauwen hebben?? Als je dit met alleen knijpen doet is de kans groot dat je het gesloopt hebt.

Als je een spitse "telefoontang" in de beide gaatje zet en draait en tijdens het draaien lichte druk uit oefent draai je de zuiger zo naar binnen zonder veel kracht.

Safrane10698 0

15 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.