Renault Clio: remmen vervangen

Bouwjaar: 2000

hallo ik wil de achter remmen vervangen van een clio met trommels achter maar hoe krijg ik de trommels er af zit ie vast achter de borgring wie weet wat alvast bedankt

gr edwin

edwin van bueren

Geplaatst door edwin van bueren (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

stofkap verwijderen en de centrale moer losdraaien daarna pakt men de trommmel incl lager eraf
succes jan

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Heey Edwin, als je voor zo'n simpele reparatie al de hulp van een forum nodig hebt, is het dan wel verantwoord/verstandig dat je zelf met de remmen gaat werken? Met andere woorden; kan je dat maken tegenover je medeweggebruikers?

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

afblijven, garages en/of kundige mensen genoeg!

edwin van bueren (0), 18 jaar geleden

he henk ja dat kan ik maken ik vervang altyd me remmen zelf is normaal geen probleem ik rij zelf in een seat ibiza cupra en daar doe ik alles zelf aan maar ik wil een vriend helpen maar krijg dus alleen de trommel er niet af dus van daar dat ik vroeg hoe ie vast zat .maar Jan iniedergeval bedankt ik ga dat even proberen .

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

ok

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.