Renault Scenic II: Richting aanwijzer

Bouwjaar: 2004

Tijdens proefritten is het mij opgevallen dat de richtingaanwijzer handle van de Scenic II een wat vreemde strategie had om automatisch uit te gaan. vrienden van mij hebben er een en ergeren zich groen en geel aan de handle. De dealer weet het niet en haalt zijn schouders op. Nu heb ik er zelf 1 en hier werkt het normaal. Probleem is dat de raw uit gaat bij de geringste draaiing aan het stuur.
Bij autoweek las ik een stukje van een Megane II waarbij voor dit zelfde probleem een wiel sensor (????) was vervangen.

Vraag: Hoe is dat geregeld met het raw handle bij de Megane II of Scenic II. Is het meer mensen opgevallen dat de raw te snel / makkelijk uitgaat??

henkvanhoften

Geplaatst door henkvanhoften (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

henkvanhoften (0), 20 jaar geleden

Dank je wel. Inmiddels heb ik van mijn vrienden vernomen dat er komende week een afspraak is om eea te vervangen.

erik2855 (0), 20 jaar geleden

Ik heb exact hetzelfde met m'n nieuwe Scenic. Afgelopen vrijdag bij de dealer geweest en er wordt een nieuwe raw besteld. Hopelijk is dit irritante probleem dan def. opgelost.
Frappant was het dat ik die dag een leenauto meekreeg (ook nieuwe Scenic) die precies hetzelfde probleem met de raw had, maar in nog ergere mate dan bij mijn auto. Bij ophalen van m'n auto dit even meegedeeld en gezegd dat ze er maar twee moesten bestellen. ;-)

Henri4478 (0) PRO, 19 jaar geleden

Probleem bekent bij renault, RAW schakelaar en steun vervangen. Dan is probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.