Renault Renault Clio 1.9D: Roest aan de ruiten

Bouwjaar: 1995

ik heb een renautl clio 1.9D van 1995 gekocht. nu bemerk ik dat er roest aan de voorruit en aan de chauffeurs kant zijn ruit is.
aan de voorruit is de rubber naar boven gekomen en ik kan het einde van de voorruit reeds zien.
is het mogelijk om dit probleem te verhelpen zonder de voorruit er uit te nemen???
als dit toch niet kan zonder de voorruit eruit te halen, is het dan mogelijk om dit zelf te doen of is het beter om naar de garage te gaan?

dank u.

carma1530

Geplaatst door carma1530 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ruit moet eruit maar zou naar een schadebedrijf gaan eigenlijk zou je er dan een nieuw stuk tussen moeten zetten als je het bijwerkt dan komt het weer snel terug.

carma1530 (0), 19 jaar geleden

En wat als ik het met polyester afwerk??? dan zit er een laagje polyester tussen en kan het normaal toch niet zo snel terugkomen? is het mogelijk de voorruit er eigenhandig uit te nemen?

alleziens al bedankt

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

ja de ruit kun je er zelf uithalen maar 98% kans dat de ruit kapot gaat!!!!!! Als roest begint dan kun je het beste helemaal weg halen roest komt bijna altijd terug.Of het met polyester gaat zou ik echt niet weten hoor.succes

carma1530 (0), 19 jaar geleden

bedankt "erwin renaultje" voor de hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.