Renault MEGANE SCENIC: rollend/bonkend geluid linksvoor

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: M4R F7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Ik heb een Renault Grand scenic van 2009, het nieuwe model dat dat jaar toen uitkwam.
Als je met de auto vaart vermeerderd of verminderd (dus niet perse bij remmen) klinkt er onder de “automat” zeg maar aan de bestuurderskant soms een bonkend rollend metaalachtig geluid. Er ligt niks in het vakje eronder :) Het is soms ook licht voelbaar en je voelt dan of er iets naar voren rolt, een stuk metaal (voor mijn beleving net of er dikke kettingschakels strak getrokken worden en weer ontspannen) Het is niet op te wekken en het kan soms ook dagen wegblijven. Zelf dacht ik aan de ABS, omdat bij het achteruit uitdraaien uit een parkeervak het soms voelt alsof je ergens tegenaan of overeen rijdt. Wat zou het kunnen zijn?
Ik heb de garage al eens gevraagd ernaar te kijken en ze hebben toen uitgesloten dat het de homokineet was of de stuurophanging.

leo kuijlen-1

Geplaatst door leo kuijlen-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.