Renault Kangoo: Ruikt naar benzinne dam bij optrekken

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: e7j

Beste Forumgebruikers,

Ik heb sinds kort last van uitlaatgassen in de cabine van de wagen het doet zich alleen voor als de aanjager aanstaat en ik optrek of lang stationair stil sta b.v. in de file. Ook heb ik het idee dat luchten van buiten eerder in de cabine komen, waar komt het ventilatie systeem vandaan? ik weet dat de koude lucht via de roosters voor de voorruit komt maar de warme lucht moet toch ergens langs de motor komen kan er een lek zitten in een uilaat die dit veroorzaakt?

Ik heb al gekeken of er ergens een lek in de rubbers zit van het motorcompartiement en of er geen rubbers missen in het schutbord,alles lijkt goed te zijn...

Hopelijk heeft iemand hier ervaring mee.

Groeten,

Michiel van der Lans

Michiel van der Lans

Geplaatst door Michiel van der Lans (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Een benzinelucht is NOOIT goed. Zaak is om de OORZAAK op te sporen en te verhelpen, in plaats van de lucht buiten de deur proberen te houden.

Indien je zelf geen oorzaak kunt vinden, is een bezoek aan de garage ZEKER aan te bevelen.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.