Renault Twingo 2010: Ruitenwisservloeistofpomp

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F J7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 56

Ik ben op zoek.naar de zekering van de ruitenwisser vloeistof pomp. Ik hoor 't pompje niet als ik vloeistof wil pompen op de ramen, en t reservoir is afgevuld. Bevroren zou kunnen maar na een rit van 1,5 uur in de auto lijkt me het wel ontdooid moet zijn. Vandaar ik de zekering eens wilde checken. Ik het boekje kan ik niets vinden over de plek waar en/of welke zekering ik moet hebben voor de ruitenwisser vloeistof pomp. Ik hoopte eigenlijk hier iemand te vinden de me kan helpen.

P.s. de ruitenwissers zelf doen het wel gewoon

jan venmans

Geplaatst door jan venmans (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Ok kan je vertellen dat met deze temperaturen na 1.5 uur rijden het reservoir echt niet ontdooid , zit buiten onder de auto daar wordt het als je rijd alleen maar kouder .
Zekering zit in de kast onder de motorkap.

    Dankje voor je reactie, ik ben op zoek geweest naar de zekeringen onder de motorkap, geen gevonden. Alleen t zekeringkastje naast t stuur, echter kan ik daar geen zekering vinden voor het pompje van de ruitenwisservloeistof. - jan venmans (0), 3 jaar geleden
    Ik zie uw reactie niet. Zou u naar jeevee@home.nl willen mailen?

    Dankje voor de moeite - jan venmans (0), 3 jaar geleden

jan venmans (0), 3 jaar geleden

Dankje voor je reactie,,,,,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.