Renault Kangoo: schuurend metaalachtig geluid

Brandstof: Diesel

ik rijd met een renault kangoo diesel. Bij het rijden op autostrade na reeds ongeveer een half uur maak de auto een schuurend metaalachtig geluid. Ik weet het niet te plaatsen. Ik heb de indruk dat het te maken heeft met warmte en als ik bij het rijden een zwenkbeweging maak verdwijnt het geluid eventjes. Ook na het wat wachten verdwijnt dat geluid eventjes. Dat euvel doet zich nooit voor in het gewone verkeer maar ik rijd dan ook nooit langer een half uur.

berre77

Geplaatst door berre77 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

Dit topic is door de moderator verplaatst (stond bij Aankondigingen)

mvg,
Hans

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

laat je remmen maar eens nakijken

't garagistje (0) PRO, 14 jaar geleden

kan ook een lager zijn van een wiel. Meer hoorbaar bij hogere snelheid en eventjes weggaan bij draaien (waarbij het gewicht van de wagen meer op een kant dan de andere leunt)

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

controleer de aandrijfas hoezen eens of ze ooit zijn vervangen of los zitten.dan heb je kans dat er te weinig vet in zit waardoor ze drooglopen op de snelweg doordat het vet wat er is naar buiten wordt geslingerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.