Renault Scenic: Signaal lampje van de automaat brand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Al enige tijd brand een signaal lampje van de automaat als we op snelweg zijn. Als de motor uitgezet wordt, verdwijnt het signaal. Tijdens het rijden merken we geen verandering, de auto rijdt goed, schakelt goed. Bij de garage hebben ze de storing niet in de boardcomputer kunnen vinden. Pas met draaiende motor hebben ze het uit kunnen lezen. De storing zou een slippende koppeling zijn. Daar is onderzoek naar gedaan en niets gevonden. Overleg met Renault Frankrijk geweest want ze konden het probleem niet vinden. Kortom 300 euro betaalt voor niets, want het lampje brand gaat weer branden op de snelweg. Renault Frankrijk adviseerde om de kleppen van de schijven te vervangen, kosten ongeveer 1500 euro, maar konden geen zekerheid geven dat dan het probleem verholpen was. Rara, wat is nu het probleem!!!

rob301

Geplaatst door rob301 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.