Renault Scenic: Slaat af bij koude motor

Bouwjaar: 1998

Mij Scenic - 1998 1.6RN met G3 - heeft de volgende manco's:

-1- Op Benzine
Koude motor. Starten, OK, wegrijden en 50km/u rijden in 3e versnelling. Toerental iets boven 2000. Als ik dan de eerst tijd - afhankelijk van buitentemp. (bij 15 graden zijn het maar 5 minuten) - de koppeling in trap en rem slaat de motor af. Start direct weer. Als de motor warm is of die dag gelopen heeft doet het zich niet meer voor. Het is de 2e keer dat ik dit probleem heb. Vorige keer zijn Lamdasonde, bougies vervangen en smoorkleppenhuis gereinigd. Wat kan dit zijn?

-2-
Loopt zowiezo niet meer op Gas - G3. Bij starten op benzine slaat hij direct af bij terugschakelen naar gas. Dit manifisteerde zich eerst zo: Auto sloeg soms af op gas bij warme motor. Vanaf dan moest je een paar dagen wachten voordat hij weer op gas wilde lopen. De paar dagen duurden steeds langer en nu loopt ie helemaal niet meer op gas. Wat kan dit zijn?

Auto heeft 187000 gelopen en ik hik er tegen aan of ik dit tot de bodem laat uitzoeken of dat ik een andere auto koop.

fmoquett

Geplaatst door fmoquett (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mpo (0), 18 jaar geleden

stappenmotor eens na laten kijken..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.