Renault Clio: snelheidsmeter en centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

1ste probleem:
mijn snelheidsmeter werkt niet meer. Op zelfde moment is de automatische vergrendeling van de deuren, bij het beginnen rijden, gestopt.

2de probleem:
deur aan bestuurderszijde gaat niet meer dicht via centrale vergrendeling, rest wel en moet dit dan met de sleutel doen. Maar ik krijg hem daarna niet meer open en moet dit via de passagierskant dan doen.

Wie heeft het antwoord op beide problemen?

thomas2600

Geplaatst door thomas2600 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

1 waarschijnlijk opname element snelheid in de bak defect waardoor er geen snelheids signaal is waar door ook de deuren niet op slot springen.sensor kost +- 30 euro
2 doet ie het wel met de knop op het dashboard.waarschijnlijk ook niet dus of de cpv motor werkt niet of krijgt geen spanning door een kabel breuk in de doorvoer rubber tussen de deur en auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.