Renault Laguna: Sprekend dashboard

Bouwjaar: 2002

Ik heb zojuist een Laguna GT Privilige gekocht met "sprekend dashboard" Dashboard is echter erg stil, terwijl de "discretie" toets uit staat. Het enige wat er uitkomt is als ik op de herhalingstoets druk: een vrouw zegt dan: het controlesysteem is operationeel of woorden van die strekking. Moet ze niet uit zichzelf tegen mij praten? Ik kan bijv wegrijden met deuren open en handrem aan (de lampjes branden wel)

Helpt accupolen loshalen en waar kan ik die vinden?

pjmbour

Geplaatst door pjmbour (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mussotje (0) PRO, 19 jaar geleden

Ze vind je niet aardig denk ik Ha ha.
Ik weet niet of het helpt om de accu polen los te halen, maar je vindt ze dus bij de accu. Dit zijn de klemmen waarmee de bedrading aan de accu is gekoppeld.
Rene

patrick_r (0) PRO, 19 jaar geleden

Als dat maar goed gaat dan....

comello (0), 19 jaar geleden

Als je een Navigatie systeem hebt ingebouwd (Renault Carminat) is het even opletten voordat je de polen zomaar losgooit.
Verder moet je haar wel veel aandacht geven en zo nu en dan een [b]complimentje[/b]

xander12355 (0), 18 jaar geleden

Even los daarvan: Wat wil je horen dan?
Laat eens je koplampen aanstaan, zet de motor af, kaart eruit en deur open -> De aardige mevrouw moet dan spreken als het goed is.
Anders zet je ESP uit. Ook dan begint de aardige mevrouw te spreken. Ik heb zelf de 3.0v6 Initiale. Ik weet niet of elke Renault Laguna Grand Tour ESP heeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.