Renault Megane: start niet, doorgemeten ze kunnen het niet vinden

Bouwjaar: 1997

Mijn renault megane classic start niet meer.
Startblokkering is oke. BDP-sensor is nieuw.
Hij is onder het rijden uitgevallen en even mee bezig geweest bij benzine invoer links achter de motor. Toen deed ie het weer. Even later deed ie het weer niet. Niets aan gedaan, volgende ochtend deed ie het zo weer. Was ik op het werk 20 keer gestart elke keer deed ie het weer en 's middags toen ik naar huis wou deed ie het weer niet. Alles geprobeerd en hij wilde maar niet aan. Wat kan dit zijn?
De startmotor draait ook gewoon. Als ie normaal werkt hoor je 'm even 2 sec. pompen en dan houdt ie op. Nu draait de pomp door ofzoiets.

LolkeV

Geplaatst door LolkeV (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

1,6 e? Achter bij de distributiekap zitten 2 massadraden, trek hier maar eens aan.

LolkeV (0), 18 jaar geleden

1.6e? dat weet ik zo niet, maar moet die kap eraf? Als je voor de auto staat zit ie links vd motor?

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

stekkerblok van de rekeneenheid reinigen .deze zit lv als je voor de wagen staat

LolkeV (0), 18 jaar geleden

ja, die rekeneenheid weet ik te vinden. Maar hij vonkt twee keer en dan houdt ie op van vonken. dus logisch dat ie niet aan wil. Kan dit ook aan die stekker liggen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.