Renault Megane: start onderbreker

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo

een renault megane had de zekeringskast stuk en deze is zeer duur. rond gebeld en eentje gevonden op de sloop. deze gemonteerd en alles werkt behalve de afstandsbediening om de start onderbreker eraf te halen dus kan ik de auto niet starten.
mijn vraag. heb ik gewoon geen goede zekeingskast of moet de afstandsbediening geprogrammeerd worden. het is een met een infrarood oogje en die werkt verder wel. als die geprogrammeerd moet worden kan ik dit zelf?
ik hoop op een goede tip.

bvd rené

scheepie

Geplaatst door scheepie PRO , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

robtopdrop PRO, 12 jaar geleden

Hallo Scheepie,

Zal helaas niet gaan, in deze zekeringkast zit namelijk de decoder van de startonderbreking, dus had je ook van de sloop de sleutelkoppen en motor ecu moeten kopen/krijgen. Als je deze zekeringkast bij Renault besteld in deze ongecodeerd en kan (1 malig) worden geprogrammeerd bij de dealer. PS noodcode zal ook niet meer werken omdat de "nieuwe" kast een andere referentiecode heeft dan de oude...

Succes

scheepie PRO, 12 jaar geleden

was inderdaad zekering kast defect. wordt niet gerepareerd. auto wordt gesloopt
bedankt voor het meedenken

gr rené

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.