Renault Megane: start onderbreker

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo

een renault megane had de zekeringskast stuk en deze is zeer duur. rond gebeld en eentje gevonden op de sloop. deze gemonteerd en alles werkt behalve de afstandsbediening om de start onderbreker eraf te halen dus kan ik de auto niet starten.
mijn vraag. heb ik gewoon geen goede zekeingskast of moet de afstandsbediening geprogrammeerd worden. het is een met een infrarood oogje en die werkt verder wel. als die geprogrammeerd moet worden kan ik dit zelf?
ik hoop op een goede tip.

bvd rené

scheepie

Geplaatst door scheepie (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robtopdrop (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo Scheepie,

Zal helaas niet gaan, in deze zekeringkast zit namelijk de decoder van de startonderbreking, dus had je ook van de sloop de sleutelkoppen en motor ecu moeten kopen/krijgen. Als je deze zekeringkast bij Renault besteld in deze ongecodeerd en kan (1 malig) worden geprogrammeerd bij de dealer. PS noodcode zal ook niet meer werken omdat de "nieuwe" kast een andere referentiecode heeft dan de oude...

Succes

scheepie (0) PRO, 14 jaar geleden

was inderdaad zekering kast defect. wordt niet gerepareerd. auto wordt gesloopt
bedankt voor het meedenken

gr rené

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.