Renault CLIO: Start probleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J A7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Ik had het niet beter kunnen zeggen oldford.

Geplaatst door

Wouter01 (0)

al 7 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Beste,
Mijn auto heeft problemen met starten, voornamelijk met een koude motor. Na een paar keer proberen en mijn gaspedaal een beetje indrukken lukt het wel. Zodra ik de kopeling en het gas los laat (in vrij) verliest de auto vermogen en valt uit. Tijdens het rijden bijvoorbeeld terugschakelen voor een bocht kan de motor ook uitvallen. Na ongeveer 1000m niets aan de hand en loopt perfect. Ook geen problemen met starten warme motor. Pas na uurtje of 8 dat de auto niet is gebruikt krijg ik problemen. Zou dit de accu of startmotor, Dynamo of iets anders Kunnen zijn? Gr Wouter

Wouter01 0

7 jaar

Kan zijn dat er lucht met de benzine wordt aangezogen, ik had ooit hetzelfde probleem, bij een Alto, deze had een scheurtje in een slangetje van de brandstof.

gr
monster

monsterrol 0

7 jaar

Ik zit meer te denken aan een water of luchttemperatuursensor die een verkeerde waarde aangeeft en er bij een koude motor een niet juiste samenstelling is en de motor slecht aanslaat.
Laat de waarden eens uitlezen of meten

Bedankt voor de snelle reactie ik eens opzoek naar een scheurtje. Het uitlezen moet dat dan met een koude motor of maakt dat niet uit?

Wouter01 0

7 jaar

Uitlezen/meten met koude motor, want dan heb je het probleem.

oldford 0
badge

7 jaar

OK bedankt!

Wouter01 0

7 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.