Renault Laguna: Start slecht en loopt onregelmatig ( G3 )

Bouwjaar: 1997

Ik heb een Renault Laguna op G3. Het probleem is dat hij slecht aanslaat. Eenmaal aangeslagen dan valt hij ook weer gelijk uit. Hier heb ik alleen last van op gas ( G3 ).
Het volgende probleem is dat de motor schokt van stationair stand tot ongeveer 1500 toeren. Dit probleem doet zich ook voor als ik overschakel naar benzine.

Wie kan mij helpen of tips geven.
Zelf heb ik de bougies al gecontroleerd......deze zijn oke!

Paulus8630

Geplaatst door Paulus8630 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat regelmatig voorkomt is lekkage van de benzinedrukregelaar. Het vacuumslangetje eraf trekken en kijken of er benzine uitkomt.

ronaldo (0), 18 jaar geleden

wat is de oplossing tot nu toe?

De auto start op benzine dus dit systeem moet eerst worden gecheckt.

Lijkt op een regeling voor brandstof.

Paulus8630 (0), 18 jaar geleden

Ik heb nog geen oplossing gevonden, en ben er achter gekomen dat hij ook afslaat als hij op benzine staat. Heb zelfs een nieuw probleem getroffen. Als ik de koppeling induw dan valt hij heel ver terug in toeren soms wel tot 200 als ik geluk heb red hij zich net. maar meestal slaat hij af. Ook met overschakelen merk ik dat hij te ver terug valt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.