Renault Kangoo: Startblokkering

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9d

Wij hebben weer een Kangoo welke niet van startblokkering afgaat. Wij brengen deze auto's normaal gelijk naar de deler gemiddeld kost ons dat € 40 á € 50. Dit is niet ons probleem maar wel de tijd welke wij kwijt zijn met halen en brengen. Is er een andere manier dan de auto naar de dealer te brengen en moet de auto voor het opnieuw inleren vd sleutel echt aan de computer.

Gaarne alleen reacties van mensen met ervaringen, geen giswerk aub

jabuit

Geplaatst door jabuit (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Als het goed wordt de sleutel van dit bouwjaar nog op code besteldt.
Dan loopt de auto meteen alleen moet de fm functie wel ingelzen worden met de tester van renault.

jan4911 (0) PRO, 12 jaar geleden

Weet je wel zeker dat het probleem in de sleutel zit? Kan ook in de startblokkering zelf zitten en dan is een nieuwe sleutel bestellen zonder vant geld. Als je 2 sleutels hebt en ze werken beide niet zal het probleem in de UCH zitten. De dealer of een Renault specialist, zoals wij, is dan de enige optie.

asx (0) PRO, 12 jaar geleden

noodcode opvragen en daar eens mee proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.