Renault Scenic: startonderbreker

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dti

Voor de tweede maal in een jaar wil de motor niet aanslaan omdat de startonderbreker er niet af gaat. Lampje op dashboard blijft knipperen.
De eerste keer is de auto naar de garage gesleept en daar kon ik hem na een paar dagen weer ophalen. Kosten totaal 260 euro.
Dat is veel geld als je heel weinig inkomen hebt. Nu dus weer. Ik heb iemand horen vertellen dat dit probleem vaker voorkomt en dat dat middels een code invoeren te herstellen zou zijn. Wie weet er meer over want dit maakt autorijden voor mij wel erg duur. Meer dan 20 euro per maand extra is voor mij dus gewoon heel veel geld.

frederik47

Geplaatst door frederik47 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

is jouw afstandsbed. infrarood of fm?

frederik47 (0), 14 jaar geleden

Ik neem aan infrarood omdat hij richtinggevoelig is

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

jouw starblok. gaat eraf als jij jou portieren opend dmv de afstandsbed. als deze niet werkt zit het probleem in de sleutel
die code is alleen voor nood en voor het inlezen

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

open je de deuren met de AB?

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

als je infrarood hebt heb je een soort ledje naast het metaal zitten deze kun je controleren de met je telefooncamera naar de sleutel te kijken en dan te bedienen

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

bestwel complex systeem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.