Renault Megane: startprobleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

De deuren gaan niet meer open met de centrale vergrendeling. Daardoor start hij niet meer omdat er een startonderbreker opzit . Ik heb al nieuwe batt. ingedaan maar dan nog niet . Ook niet met de reservesleutel

lambert 20

Geplaatst door lambert 20 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (110), 12 jaar geleden

Dat de startonderbreker er nog op zit zie je in elk geval aan het snel knipperende lampje in je instrumentenpaneel.

Jij hebt nog de infrarood-versie. Als je door de camera-functie van een mobiele telefoon naar de voorzijde van de afstandsbediening kijkt terwijl je een knop van de afstandsbediening indrukt, kan je controleren of de afstandsbediening(en) nog werken.
Als beide sleutels ineens niet meer werken, lijkt het er op dat je ontvanger niet meer werkt.

Als je met je autopapieren naar een Renault-dealer gaat, kan je een noodcode opvragen waarmee je daarna je auto naar de dealer kunt rijden.
Je moet zowel de noodcode voor jouw auto opvragen, als precies laten uitleggen hoe je die invoert. Let op: motor uit = opnieuw code invoeren!

Eenmaal bij de dealer kunnen zij nameten waar de fout zit en dat repareren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.