Renault Kangoo: startprobleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Raar probleem bij het starten. Na het starten voor de eerste maal, start de auto normaal, maar met licht verhoogd toerental, en geen reactie op het gaspedaal. Motor stilleggen en terug starten en alles is normaal. Dit gebeurt elke keer wanneer hij gestart word, ook als hij op bedrijftemperatuur staat, wel zopas gloeikaarsen vervangen omdat er twee defekt waren, maar probleem blijft. Uitgelezen met diagnosetoestelletje Max scan OE309, en geeft geen fouten. Kent iemand dat probleem?

brunovanderjeught

Geplaatst door brunovanderjeught (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

brunovanderjeught (0), 11 jaar geleden

Oh ja , vergeten ,de auto heeft maar 64000km gelopen.

oldford (0) PRO, 11 jaar geleden

Diesels hoeven pas vanaf 2004 te voldoen aan de EOBD-regels. Dat je Max scan niet werkt verbaast me niet.
Uit laten lezen met dealer (of gelijkwaardige) apparatuur.

brunovanderjeught (0), 11 jaar geleden

Bedankt oldford, zal dit eens laten doen.

brunovanderjeught (0), 11 jaar geleden

Info bij de renault dealer gevraagd, en deze moest bij hen op onderzoek, probleem is nu opgelost, maar ik heb geen informatie gekregen over wat er hersteld of vervangen is, bij de vraag wat er scheelde en wat er vervangen was, kreeg ik als antwoord "dat het wat van alles bij elkaar was en ze niet konden zeggen wat het juist was, maar het is toch opgelost? Dus..."Zelf zie ik niet onmiddellijk wat er zou vervangen zijn.
Dus probleem opgelost, maar geen informatie over het herstel. Kosten bij renault waren 116 euro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.