Renault Kangoo: startprobleem renault kangoo

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hey allemaal,

ik heb een probleem met mijn auto hij wil namelijk niet meer starten.

de auto heeft 3 weken stilgestaan met een kapotte schokdemper, daarna heb ik de auto moeten starten met starthulp. geen problemen gehad nadien

tot de auto me vandaag liet staan. hij start wel maar hij pakt niet aan. voor de zekerheid de accu nog achter de druppellader gehad en de accu is ( nu sowieso ) vol.

iemand enig idee wat het probleem kan zijn ?

Calimer0

Geplaatst door Calimer0 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267 (225), 9 jaar geleden

Wat doet het rode lampje van je startonderbreker in je instrumentenpaneel als de auto niet start?
Je kunt met al je autopapieren en een legitimatiebewijs met een andere auto naar je dealer gaan en daar de noodcode + de methode om die in te voeren vragen. Met die code kan je dan starten en naar je dealer rijden. Die kan dan met de computer uitlezen wat er fout zit.

Calimer0 (0), 9 jaar geleden

bedankt voor je reactie! het probleem heeft zichzelf opgelost ik heb de accu nogmaals achter de lader gehad en nog een keer volgeladen aangezien ik hem helemaal leeg had geprobeerd te starten.. accu er weer ingezet en het probleem is er nu niet meer. ik heb geen idee wat was. ik ben niet zo'n fan van een dealer met een oude auto. die kosten vaak meer geld als dat de auto waard is.

Groeten Barry

RPJdeWeert (0), 9 jaar geleden

Voor sommige zaken (zoals problemen met de startonderbreker) kom je niet om de dealer heen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.