Renault Grand Espace: Stoelen omwisselen Grand Espace Initiale

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Even een korte eravringsvraag: ik heb de mogelijkheid om een andere set stoelen in mij Grand Espace (2003, phase IV) te plaatsten. Het zijn stoelen uit exact eenzelfde model (Initiale) dus ik heb al elektrische stoelen, verwarming etc. Het voordeel van de ruil zou zijn dat de andere stoelen 100% leer zijn ipv 50%, en dus minder slijtage hebben, en ook minder zijn beschadigd.

Nu is mijn vraag: hoe makkelijk is het eigenlijk om de (voor)stoelen om te wisselen? Ik zou zeggen, het is een kewstie van losschroeven, stekkertjes losmaken, en weer erin zetten. Maar, ben ik te naief en komt er meer bij kijken, of is het inderdaad zo simpel?

Alvast bedankt voor de reacties!

Maarten

mschut

Geplaatst door mschut (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bas_petiet (0) PRO, 13 jaar geleden

Je kunt de stoelen zo loschroeven. Zorg er wel voor dat het contact uitstaat voordat je de stekkers los haalt en weer opnieuw aansluit om storingen te voorkomen.

mschut (0), 13 jaar geleden

Heb net even gekeken, en ik zie twee opties: de stoel met frame losschroeven, of het frame waarop de stoelen rijden loshalen. Wat is de makkelijkste optie? Gewoon het frame met de glijstangen laten staan, en alleen de bovenkant wisselen?

Maarten

Bas_petiet (0) PRO, 13 jaar geleden

helemaal compleet eruit halen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.