Renault Scenic: Stoelverwarming

Bouwjaar: 2008, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Hai ik heb een vraagje:

Ik heb mijn leren stoelen uit mn vorige Scenic ll (2004) gehaald. Stekkers zijn overgezet. Maar stoelverwarming doet het niet. Zit er een voorbereiding voor stoelverwarming? Of is t misschien een zekering onder de motorkap?

Alvast bedankt! Vem

Vempie

Geplaatst door Vempie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

Bij de meeste renaults is dit idd voorbereid.
De zekeringen moeten gewoon binnen in de auto zitten, en die zitten er volgens mij standaard niet in. Heb je wel beide voorstoelen overgezet? Want volgens mij lopen enkele dingen via de bijrijders stoel om op de bestuurdersstoel te werken.

Vempie (0), 12 jaar geleden

Dank je wel, jah zijn beide overgezet. Zitten de zekeringen in het handschoenenkastje? Nogmaals bedankt! Heb koude kont, met dit weer:S

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

Ik bedacht me gisteren dat bij mijn vorige laguna de zekeringen voor de zetelverwarming niet bij de overige zekeringen zaten. Hiervoor moest ik de binnenzijde van het dashbord kastje verwijderen. Als je dan omhoog keek achter de bijrijders airbag langs zag je een kastje, deze kon je los klikken waarna je de zekeringen kon zien.

Dus mogelijk bij jou ook zoiets, of je moet even aan de dealer vragen waar die bij jou moeten zitten.

Vempie (0), 12 jaar geleden

Yeb dank je! Je hoort nog van me, ga de zekeringen is ff checken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.