Renault Scenic: claxon

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo

mijn dochter heeft een senic en heeft daar het volgende mee
ze stond stil voor een slagboom bij haar flat en in eens begint de claxon af te gaan krijg hem ook niet meer uit,kabels los gemaakt van de claxon links en rechts erna weer aan gesloten was weer goed dact men ze gooeit deur dicht begint hij weer?????

kan iemand me vertellen wat dit kan zijn


gr eric

eric48

Geplaatst door eric48 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267 (230), 12 jaar geleden

Je hebt ergens sluiting zitten:
- als je aan de claxon een aansluiting voor twee verschillende draden hebt zitten, mag elke claxon geen contact met de carosserie maken, want dan begint hij meteen te loeien. (Bij een systeem met slechts één stekkertje maakt het claxon-huis contact met massa en kan dit niet de oorzaak zijn.)
- je kunt de draad van de claxons naar het interieur nalopen op slijtplekken, sluiting e.d.
- nadat je het bovenstaande hebt gecontroleerd, zou de oorzaak in de buurt van je stuurwiel kunnen zitten. Daarin zit een sleepring voor de claxon, waaraan iets kan mankeren. Ga daaraan niet zelf sleutelen, want het betreft de stuurinrichting én de airbag.

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Is het de auto claxon zelf of heeft de auto een alarm sirene erin.

eric48 (0), 12 jaar geleden

[quote=Ramjod]Is het de auto claxon zelf of heeft de auto een alarm sirene erin.[/quote]
ik zal dat even moeten controleren

alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.