Renault Grand Espace: Stop lamp brandt, geen storingsmelding

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0T

Bij deze Espace gaat 'smorgens na ongeveer 20 m rijden het rode stop-lampje in het display branden. (het rode lampje met de tekst stop) Het tekstdisplay ernaast vermeldt het woord STOP. Dit alles vergezeld van een luide pieptoon. Het lampje blijft constant branden en gaat ook niet weer uit.

Alle vloeistoffen zijn op peil, en ook geen storingen opgeslagen.

BJ1282

Geplaatst door BJ1282 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

controleer de loze stekker onder de paravan op de aanwezigheid van oxidatie

BJ1282 (0) PRO, 12 jaar geleden

OK zal eens kijken

Bas_petiet (0) PRO, 12 jaar geleden

Is het niet een lekke band die het systeem aangeeft?

BJ1282 (0) PRO, 12 jaar geleden

Het probleem was bij deze auto dat in het display de bandenspanningscontrole stond uitgeschakeld terwijl deze zelf nog wel actief was. Daardoor werd een lekke band wel gemeld en ging de stop lamp aan. Op het display was echter niet de bijbehorende bandenspanningsmelding te zien. 1 band die net onder de minimale spanning zat veroorzaakte deze melding, bedankt voor het meedenken.

Bas_petiet (0) PRO, 12 jaar geleden

Zoals ik al dacht:)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.