Renault Scenic: storing automaat

Bouwjaar: 1998

Vanuit Engeland op een sleepwagen met gezin thuis gekomen. Bij het verlaten van de snelweg voor een toiletbezoek schakelde de automaat terug met een bonk. Niet goed. Ook in de achteruit met een bonk en lekte olie bij de bak.
Staat thans bij garage, de oliesensor is stuk. Hoe groot is de kans dat er toch schade is ontstaan en de bak totaal gereviseerd moet worden?

De man in de sleepwagen vertelde trouwens dat hij de franse auto's het meeste tegenkwam, met name renault. Fijn om te horen.

Robbie9999

Geplaatst door Robbie9999 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Je zult toch eerst de sensor moeten vernieuwen om er achter te komen.Ik denk dat het nog wel meevalt wat betreft de bak zelf.

Robbie9999 (0), 18 jaar geleden

Volgens mij ben ik net op tijd gestopt, laten wij het hopen.
De garage zei inderdaad hetzelfde.
Bedankt voor je ondersteuning je hoort de afloop.

Robbie9999 (0), 18 jaar geleden

Oliedrukregelaar vervangen, er gaat geen waarschuwingslampje branden als er te weinig olie in de versnellingsbak zit.
Voor alles gaat er wat branden maar voor het belangrijkste onderdeel niet, belachelijk. Hij schijnt bij een droogloper in de noodstand te springen. Derde versnelling. Lekker als je 140 rijdt ?
Tip: Het kan dus geen kwaad om af en toe even de bak te bekijken of het droog is je bespaart je met deze controle een hoop geld. Ik heb net mazzel gehad. Prima service en nette prijs garage Frank Mol te Zaandam 250 euries.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.