Renault Laguna: storing automaat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Mijn automaat springt in zijn noodloop. Picto automaat knippert en de D ook op de teller. De computer uitlaten lezen en er kwamen uit twee foutmeldingen namelijk : Fout 1010 - v-bak ingaande as snelheidscircuit en Fout 1540- at keuzehandle positie niet toegestaan. Wie kan mij vertellen wat ik moet doen om dit te verhelpen.

beppie1

Geplaatst door beppie1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

AS1 (105), 16 jaar geleden

[quote=beppie1]Mijn automaat springt in zijn noodloop. Picto automaat knippert en de D ook op de teller. De computer uitlaten lezen en er kwamen uit twee foutmeldingen namelijk : Fout 1010 - v-bak ingaande as snelheidscircuit en Fout 1540- at keuzehandle positie niet toegestaan. Wie kan mij vertellen wat ik moet doen om dit te verhelpen.[/quote]
Ik zou eerst alle stekkers naar de bakcomputer schoonmaken (inspuiten met contactcleaner). Die computer zit waarschijnlijk bij je accu.
Verder is een defecte meerstandenschakelaar (dus van de keuzehendel) geen onbekend probleem bij Renault.
Als schoonmaken niet helpt zou ik eens bellen met Autrans.

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Ik vermoed ook de meerstanden schakelaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.