Renault Kangoo: stotteren

Bouwjaar: 1999

Ik heb een renault kangoo (99) die sinds een jaar 'stottert'. Deze laatste week is dit fors veregerd waardoor het rijden erg lastig wordt. Hij reageert niet goed (duurt lang) op gas bij geven, om vervolgens snel snelheid te vermeerderen. Ik heb hier de garage een jaar geleden naar laten kijken, en deze konden geen afwijkingen vinden. Aanvankelijk leek het beter te gaan, maar de laatste dagen is het fors verergerd. Ben weer naar de garage gegaan, en deze vertellen me dat de kathalisator kapot is. Dit is een dure reparatie (550 euro), en ik twijfel een beetje aan het nut ervan. Kan dit werkelijk voor de bovengenoemde klachten zorgen??
Ik hoop op een antwoord van jullie! Alvast bedankt!
Lilian

lilian

Geplaatst door lilian (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat zijn de 4 tekens na VF1.... in het chassisnr?

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

vervroegingsklep in br stofpomp geeft vaak probelemen zit aan de voorzijde in de pomp gedraaid

geert3496 (0) PRO, 19 jaar geleden

Benzine of dieselmotor?

ARTHUR KOEMAN (0) PRO, 19 jaar geleden

als het een benzine uitvoering is zit het waarschijnlijk in de lambdasonde. als het een diesel is kan het in de vervroegingsklep zitten maar meestal rookt de auto dan ook behoorlijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.