Renault Clio: stuur doet een btje vreemd

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

hallo heb een raar probleem.ik heb altijd al gevonden dat mijn sttur raar doet.bij de dealeer geweest nieuw stuurhuis geplaats.werd wat beter,maar niet wat ik gewind ben.nu heb ik zelf een stome fout uit gehaald heb de lampen laten branden van de clio en de accu leeg laten trekken.met een te zware accu de auto weer proberen te starten.gevolg wat ckeringen door gebrand.2 stuks 1 van de radio en 1 voor de abs.ben naar huis gereden met een heel licht stuur.normaal vrij zwaar.rara wat kan dit zijn???iemand hier wel eens eerder van gehoord?
bedankt akvast voor jullie info.
mvg evert medendorp

sukigolf

Geplaatst door sukigolf (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij een normale starthulp kunnen er geen zekeringen doorbranden, dus er moet iets verkeerd gegaan zijn.

Hans

sukigolf (0), 15 jaar geleden

hoi hans,ja dat kun je wel zeggen.de auto die ik tot mijn beschikking had was een mercedes bus sprinter!volgens mij colega had ik de clio computer wel kunnen opblazen!heb hier geverstand van dus vandaar ik alles maar vraag!
mvg evert

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij een starthulp met wat voor auto dan ook is er altijd de kans op piekspanning op het moment dat de starthulpkabels los worden gehaald. dit kun je voorkomen door de kabels enkele minuten aan gesloten te laten en van de pechauto grote stroomverbruikers zoals acherruitverwarming e.d. aan te zetten.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.