Renault Grand Scenic: stuurhulp defect

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Krijg tijdens rechtuit rijden plotseling de melding stuurhulp defect. Kon met veel moeite met 2 handen de auto naar rechts krijgen aan de kant van de weg. Is ook niet meer de bocht om te krijgen (veel erger als zonder stuurbekrachtiging ) . Maar..... Na de motor uit gezet te hebben en weer te starten, niets meer aan de hand ! ra ra . Heb nu geen problemen meer, maar ben wel bang dat het plotseling weer kan gebeuren en misschien blijvend is. Iemand hier ervaring mee ? .

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

Hey Rien, ik rijd in dezelfde als jou echt een fabelachtig fijne auto, maar zit mijn eigen nu toch af te vragen wat ik zou doen, maar ik geloof toch (met spijt in m'n hart) dat ik eens voorzichtig zal informeren naar de inruilprijs. Sorry maar wat een ellende man. Hoop dat het nog goed komt maar heb er een zwaar hoofd in hoor.

willyvan (5) PRO, 13 jaar geleden

Controleer Eens Of De Afvoeren Onder Parafan Niet Verstopt Zijn Dit Kan Raare Stoorringen Geven
En Onder Deluikjes Voor Nat????????????

nihuni00 (0), 13 jaar geleden

Hij doet het nog steeds gewoon weer goed. Luikjes zijn droog, en de afvoeren weet ik nog niet. Nog geen tijd voor gehad.Ga morgen kijken. Kan het misschien ook ijs geweest zijn ?

r.passchier (0), 13 jaar geleden

Hoe is dit afgelopen?? Ik had vanmiddag exact hetzelfde, heb ooit al eens een nieuwe stuurkolom gekregen voor iets anders. Heb nog wat meer storingkjes erin zitten en ook al heel veel storingen gehad, ben het onderhand meer dan zat. Inruilwaarde is echter ook minimaal, nog geen 5000 EUR voor een auto van net 6 jaar die 30K heeft gekost.
Ik hoor graag hoe dit si afgelopen en wat de kosten zijn geweest, dan kan ik mijn knopen tellen !!

nihuni00 (0), 13 jaar geleden

Hoi Rene, heb dit nooit meer terug gehad gelukkig. (tot nu toe) Is nog steeds een raadsel. Heb toen alles gecontroleerd maar niets gevonden. Ben een tijdje angstig geweest dat het plotseling weer zou gebeuren ! Je zal dit maar op de snelweg hebben ! Op mijn vraag of het iets te maken gehad zou kunnen hebben met ijs c.q. vorst, heb ik nooit antwoord gehad. gr. Rien.

nihuni00 (0), 12 jaar geleden

Heb het probleem zoals vermeld nooit meer terug gehad gelukkig ! We wachten af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.