Renault TWINGO 1.2: TE HOGE CO EN HC WAARDES OP TOEREN

Bouwjaar: 1994

bIJ DEZE TWINGO GAAT DE CO NAAR 4,5 EN DE HC'S NAAR 180 BIJ VERHOOGD TOERENTAAL (4-GAS-TEST). dE LAMBDAWAARDE IS OK, FLUCTUEERD TUSSEN 0,97 EN 1,03. WIE WEET HET?

ldbeumer

Geplaatst door ldbeumer (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

acculem 5 min losnemen...komt helaas vaker voor. dan zul je zien dat het even goed is...overigens willen de voetpakkingen ook wel eens lekken.

Henk Nobach (0) PRO, 20 jaar geleden

Als de lambda-waarde goed is dan is de katalysator stuk. Het duurt overigens vrij lang voordat de mengselregeling actief is omdat de lambda sonde vrij ver van de motor is gemonteerd en deze geen verwarming heeft.
Voetpakkingen komt bij deze uitvoering van de C-motor niet voor omdat er een kompleet anders inspuitsysteem gemonteerd is dan op de R19.
Controleer wel ff de verdelerkap.

GIANTPETE (0) PRO, 20 jaar geleden

Is je koelwatertemp.sensor niet defect? katalisatoren gaan veel stuk maar dan komt de CO maar op 0.8% Dus bij 4.5% is er iets anders mis

Sander10757 (0) PRO, 20 jaar geleden

Accupool even loshalen.Daarna weer meten.

ksie (0) PRO, 20 jaar geleden

accupool losmaken 1 minuut. Dan weer monteren. wagen op contact zetten tot 10 tellen en dan weer starten en meten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.