Renault espace: Te hoog toerental

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: ltr 8v

Hallo collega,s monteur,s

Ik heb een renault Espace staan BJ 1998 2 LTR 8 kleppen.

Onder het rijden is hij een keer gestopt en toen hij weer gestart was bleef hij heel hard lopen ik denk 4500 toeren en zonder gas te geven.
ik heb de stappenmotor al nagekeken maar ik kan er niets aan meten.LOOPT WEL OP LGP MAAR IS NIET AAN DE ORDE OP BENZINE DOET HIJ HET OOK. maar ik weet het ff niet,WIE KAN ME EEN GOEDE TIP GEVEN .

MET DE VRIENDELIJKE GROETEN JAN

luca1

Geplaatst door luca1 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sgm (0), 18 jaar geleden

Heb je een elektrisch bediende gasklep of eentje met een kabel? Het lijkt nl. op een noodloop, maar voor een auto met een gaskabel is het toeren wel erg hoog. Zakte het toeren bij belasting (door te gaan rijden)?

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

misschien backfire gehad waardoor er een rubber stop van het inlaatspruitstuk is afgesprongen waardoor hij valse lucht zuigt.er zit er 1 boven op het spruitstuk en 1 aan de zijde van de distributieriem.

luca1 (0), 17 jaar geleden

Inderdaad ik was er al achter er lag een stop van het spruitstuk achtezijde vandaar het hoge toeren tal

Maar toch bedankt allemaal

Gr Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.