Renault Grand Scenic: teller valt uit

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Hallo,
Wanneer ik mijn auto uitzet staan de km standen van de dag en alles op nul ook moet ik mijn klok opnieuw instellen. Wat mij wel opviel was dat sinds gister de verlichting voor de helft gaat branden.
Wie weet een oplossing en of kan mij helpen.

javai

Geplaatst door javai (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

Zekering defect van de constante plus of ergens een slechte verbinding waardoor die spanning niet doorkomt? Het meten / opsporen vanuit de klok-voeding is het handigst.

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

zoek functie gebruiken ,zit intern in het paneel en is te repareren door bv actronics

Hans0208 (0), 13 jaar geleden

Heino,
Wat ABC zegt. Het schijnt dat de printplaat en bepaalde componenen daarop van niet al te beste kwaliteit is. Atlhans, zo is het mij uitgelegd door een medewerker van het bedrijf KMS in Apeldoorn waar ik geweest ben voor de reparatie mijn tellerunit. Daar zijn de zwakke componenten vervangen. Teller gerepareerd en twee jaar garantie. Er zit ook een bedrijf in Weert. Misschien voor jou interessant.

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

OK. ben blij voor je dat het gerepareerd is. Bedankt voor de tip.

Hans0208 (0), 13 jaar geleden

Heino,
Excuses, bericht was eigenlijk bestemd voor topic-starter. Maar dan nog, voor eenieder.
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.