Renault Scenic: Temperatuurmeter koelvloeistof

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

De temperatuurmeter koelvloeistof komt niet meer tot het 5e streepje. Thans blijft hij zeer lang op het 3e streepje en gaat dan naar 4 maar 5 bereikt hij niet meer zelfs niet bij stat. draaien. De kachel geeft wel een behoorlijke warmte. Wie kent deze storing?

hwvdo

Geplaatst door hwvdo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

timo tt (0) PRO, 13 jaar geleden

als hij verder goed loopt en de kachel wordt goed warm,lijkt me dit geen storing misschien komt het gewoon door de vorst van de laatste tijd

zafira2.2dti (0), 13 jaar geleden

hey hwvdo, bij mijn scenic 1.9dci staat de temperatuur normaal tot het derde blokje, maar nu met deze (barbaarse)temperaturen staat hij op het eerste, en met heel veel geluk op het tweede, maar alles werkt normaal hoor dus ik denk dat dit een normaal verschijnsel is.

hwvdo (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken. Nu rij ik met een iets fijner gevoel.

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Kan ook zijn dat de thermostaat niet geheel afsluit, dan word hij wel warm maar niet helemaal. Bij stationair maakt hij idd niet genoeg warmte. Maar met 80 km pu moet hij wel uiteindelijk normaal warm worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.