Renault Trafic: Traffic Quikshift

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5dci

We hebben hier een traffic met een quikshift automaatbak. Deze had het probleem dat als je voor een stoplicht stil ging staan knalde de zekering onder de motorkap eruit van je automaatbak. Dit doet hij nu niet meer , maar de automaatbak gaat onder het rijden steeds in een soort van noodloop. Het symbool van een versnellingsbak brand dan op het dashboard. We hebben hem uitgelezen met de boschtester en er kwam de foutcode 26 uit. Hier beschrijft hij bij dat de druk van de servomagneetklep te laag is. In esi-tronic is daar geen enkele foutcode van de automaatbak te vinden. Heeft hier iemand ervaring mee? Is er dan een magneetklepstuk of is er dan toch iets in de bak stuk?

Alvast bedankt voor het meedenken. Groeten Passatje.

Passatje

Geplaatst door Passatje (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

kabelboom bij de zekeringkast onder de moterkap controleren

software updaten van de regeleenheid

rico1047 (0) PRO, 12 jaar geleden

een lekkend druklager kan de oorzaak zijn

Passatje (0) PRO, 12 jaar geleden

We hebben de auto uit laten lezen met de clip van renault. Zij komen tot de conclusie dat het schakelblok bovenop de bak kapot moet zijn. Prijs opgevraagt,maar dat was niet mis €2.350,-. Klant gebeld en hij zegt dat we hem maar moeten bestellen. Laat jullie wel weten hoe het afloopt.

Groeten Passatje.

timhoeks2 (0) PRO, 12 jaar geleden

hoe liep het af dan?

Passatje (0) PRO, 11 jaar geleden

Klant heeft auto weggedaan. Het probleem zat hem in de computer (schakelblok op bak.) van de bak. En dit alles was hem te veel na wat hij allemaal aan die auto heeft verspijkerd,

Groet Passatje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.