Renault Trafic: trekhaak aansluiting

Bouwjaar: 2015, Motorinhoud (cc): 1

Goedenavond wie weet raad
Ik heb onlangs een nieuwe Renault traffic model 2015 gekocht bij een handelaar. Deze bus is afgeleverd met een 7 polige stekker doos.
Nu heb ik een nieuwe stekkerdoos laten monteren bij een vak garage met bij passende kabelboom voor een 13 polige stekker jaeger
Dit is voor de caravan. Als ik nu de caravan aansluit gaan de knipperlichten van de bus eerst twee keer normaal en dan snel knipperen. ook mijn alko atc systeem op de caravan word niet geactiveerd wie weet wat het probleem kan zijn.
Met vriendelijke groeten Henk

henk741

Geplaatst door henk741 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 8 jaar geleden

Trekhaak aangemeld ?
Juist aangesloten , met de caravan naar de garage en laat ze het in orde maken.

renault-monteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Er zit een schakelaar in de stekkerdoos die hiervoor zorgt. Je kan deze onklaar maken. ..

henk741 (0), 8 jaar geleden

dank je wel al voor de reactie, hoe kan ik de schakelaar onklaar maken.

henk741 (0), 8 jaar geleden

goeden dag
Vandaag naar renault geweest trekhaak op nieuw aangemeld. Was eigenlijk niet nodig zijden ze alles was goed
Het probleem ligt aan de stekker doos. blijkt dat als je de stekker in de doos stopt dat de pinnetjes van de doos mee naar binnen gaan dus geen goed contact.
Wel raar is origineel Renault materiaal zegt de vak garage kabels zaten vast aan de stekker doos.
Nu weer afspraak gemaakt in de vak garage aanstaande vrijdag.Ben benieuwt.
Wat me wel tegen valt van renault is dat als ik met de bus bij een dealer kom en ze constateren een probleem dat ze niet even vragen aan mij of dat ze het moeten oplossen.
Is misschien ook wel een beetje eigen schuld dat ik de werkzaam heden bij een vak garage heb laten doen maar het is zo makkelijk in eigen dorp en s,avonds open.De vak garage heeft dan ook orgineel materiaal bij renault gehaald en had de bus ook zelf aangemeld bij renault voor het opnieuw inlezen aanmelden van de trek haak.
Word vervolgd

Groetjes Henk

Groetjes Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.