Renault Espace: trekhaak/verlichting

Bouwjaar: 1998

HH renault technici, ik ben een trekhaak aan het monteren op een Espace 2.0 8v van 1998. Het probleem is het volgende: als ik de verlichting aansluit volgens het bijgeleverde schema (bosal), blijft het mistachterlicht constant plus 12 V, ook als het mistachterlicht uitgeschakeld is. Het gaat hier om een uitvoering met databus besturing voor de mistachterlichten.
Wie kan mij vertellen wat er aan de hand is?
Bij voorbaat dank, groeten, Arie Vreugdenhil A-Repair

A-Repair42

Geplaatst door A-Repair42 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je hebt een kabelbundel tot aan de zekeringkast motorruimte? Er moet altijd wel een zekering bijgeplaatst worden in de zekeringkast interieur voor het mistachterlicht.
Als je de mistlampaansluiting belast met een lamp van 21 Watt, wat gebeurd er dan?

A-Repair42 (0) PRO, 18 jaar geleden

Update trekhaakverlichting: De kleuren in de achterklep komen niet overeen met de bijgeleverde handleiding. In overleg met de bosal hulplijn toch opgelost!! Inderdaad Henkie Nobach, als ik de aansluiting belast met een 21 Watt lamp is het probleem opgelost. Het extra relais in de achterklep werkt dan wel.
Bedankt voor je reactie. Toch effe wennen die "vreemde" merken. Ik doe normaal alleen Alfa, vandaar. Alfa vragen altijd welkom.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.