Renault Espace: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2001

espace 3 2.0 16v bij deze auto werkt de afstandsbediening van de sleutels niet meer.
als ik de sleutel bedien hoor ik in de BII wel een relais ,ook gaat de binnenverlichting aan en uit als ik hem bedien maar de deuren gaan niet open en dicht
met de knop boven in de hemelconsole gaan de deuren wel open en dicht.
kan ook geen verbinding maken met BII en instrumentenpaneel wel met andere computers .bedrading tussen bII en diagnose aansluiting doorgemeten= ok .iemand nog suggestie's

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Welke clipversie gebruik je? V57 deugt niet. Heb je die Espace V6 Automaat nog staan? Misschien kun je (tijdelijk) het instrumentenpaneel EN de BII even omwisselen.

Wellicht overbodig maar het kan nooit vaak genoeg gezegd worden; wel BEIDE wisselen en tijdens wisselen accuklem los. De auto start dan wel niet maar als je de sleutel van de V6 gebruikt moet de portiervergrendeling wel werken lijkt mij.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

blij dat je meedenkt daar had ik nog niet aangedacht ga ik proberen.
clipversie 56 snel terug gezet want 57 is idd niks

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

dan werkt het wel thanks henkie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.