Renault Espace: computer problemen,prijsafspraken

Bouwjaar: 2000

De diagnose is computer defect, hoogstwaarschijnlijk ook uw dashboard kosten 1550,00.
Daar mij dit erg duur leek,bij een andere dealer prijsopgave gevraagt na achterlaten van kenteken 2 uur later teruggebeld, komen met dezelfde kosten op de cent eender als de andere dealer
zonder mijn kenteken achter te laten wil een ander geen prijsopgave geven, hoe kan dit.

Ook zou ik graag eens willen weten of er ooit iemand is geweesd die een renault top occasion met 2 jaar garantie heeft kunnen kopen bij elke dealer gaan ze niet verder dan 1 jaar, terwijl men adverteerd met 2 jaat top occasion.

peter8729

Geplaatst door peter8729 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Computers kunnen gerepareerd worden, niet altijd, maar toch. Niet geschoten is altijd mis. Zie www.actronics.nl. Miscchien is het dashboard ook wel te repareren.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

wat is je klacht?
wat doet ie wel of niet.
dat ze met dezelfde prijs hebben komt door de zogenaamde flat rate tijden(tijd die de importeur voorschrijft voor bepaalde werkzaamheden)via het kenteken kunnen ze de gegevns opvragen die ze nodig hebben om de onderdelen op te zoeken prijs van een onderdeel kan per uitvoering van het type schelen..
ook kun je gewoon autos kopen met 2 jaar top

peter8729 (0), 18 jaar geleden

eigenlijk werkt alleen de dashboard verlichting nog, snelheidsmeter staat op 255,km teller is teruggesprongen van 114000 naar 54000 en blijft daarop,verklikker richtingaanwijzer knippert niet temp meter benzinemeter,dagteller alles staat vast.
Ik vind zo een reparatie ook niet horen bij een auto van net 5 jaar.
Ben bij stam nieuwegein,stam overvecht, maarsen jongerius woerden geweesd nergens twee jaar garantie, op een espace uit 2004 10000km zit slechts een jaar op.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer eens on het instrumentenpaneel los te koppelen en dan weer aan te sluiten .depanelen van de espace hebben wel wat problemen gekent.
anders een ander paneel proberen om te kijken of het daar inzit.
wel een paneel gebruiken dat 3 maanden niet aangeloten heeft gezeten ivm km stand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.