Renault Clio: Trillen bij afremmen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

Bij afremmen beginnen de remmen te trillen. Het is bij hogere snelheden niet heel erg (vergeleken met lagere snelheden). Kom ik bij +/- 65 kmh tot 50 kmh afremmen is het heel erg, grote trillingen in het stuur. Onder de 40 kmh voel het echter niet meer. Het lijkt me daarom niet op de schijven, omdat je die van 120-0 continu zou moeten voelen trillen?? Wat zal het zijn? of toch schijven?

Henk88

Geplaatst door Henk88 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sel (0), 17 jaar geleden

ik had precies hetzelfde probleem met mijn peugeot. Bij lagere snelheden, vlak voor het stoppen was de triling goed voelbaar. Na het vervangen van de remblokken en de remschijven was het verholpen.

adinsx (0), 17 jaar geleden

Voel je deze trillingen ook in het rempedaal terug?
Of echt alleen in het stuur?

Wanneer je ze ook in/onder het rempedaal voelt dan zullen het je blokken/schijven zijn die krom zijn of iig niet meer recht zijn.

Voel je het alleen in je stuur dan kan het helpen om je wielen uit te balanceren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.