Renault Espace 1992: trillingen en veel rook bij starten

Bouwjaar: 1992

Geachte Specialisten,
Ik doe hierbij een beroep op jullie. Telkens wanneer de renault espace 2.1 Turbodiesel (1992) in de ochtend start krijg ik de volgende problemen. De moter trilt dan heel erg en er komt veel rook uit de uitlaat. Verder is mij opgevallen dat het dieselverbruik nogal toegenomen is. Nadat de auto warm is dan nemen deze klachten af wat betreft de rook en de trillingen.,..IK zou graag willen weten of jullie hier ervaringen mee hebben. En wat zou het kunnen zijn...

Groetjes najim

storm11198

Geplaatst door storm11198 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Klinkt als een combinatie van slechte gloeibougies en klepspeling die gesteld moet worden.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat de motor op 3 cilinders loopt koud.Laat de gloeibougie,s eens controleren.Waarschijnlijk is er 1 kapot waardoor de motor op 3 cilinders aanslaat.

storm11198 (0), 18 jaar geleden

IK dank jullie allen, zou het niet misschien ook te maken hebben met de afstelling van de brandstofpomp? Of lucht in de leidingen? Ik wil graag in een keer alles nakijken en niet weer een topic plaatsen als het niet gefixt is.
groetjes najim

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Afstelling van de pomp en lucht in een leiding is onwaarschijnlijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.