Renault Twingo: Twingo slaat niet aan op benzine, wel op lpg

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: D7F

Mijn twingo op lpg g3 (vialle, geen lpi) slaat niet aan op benzine, wel op lpg. de stroring was in het begin soms aanwezig, nu start ie helemaal niet meer op benzine.

Ik kan de G3 ook starten op lpg, dan loopt de twingo gewoon goed. Heeft iemand enig idee waarin ik het moet zoeken? Ik zelf denk in de aansturing van de injectoren. Weet iemand hoe ik dit kan nameten (spanning enz.) en hoe de competer deze aanstuurt?

Help is zeer welkom, ik kom er niet verder mee. Als ik de auto op contact zet, hoor ik de opvoerpomp wel, en heb ook benzine vlak voor de injectoren. Het is echt een electrisch probleem.

goedhart3790

Geplaatst door goedhart3790 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

autofreak leon (0) PRO, 15 jaar geleden

als je beschikt over een scoop dan kun je zien of de injectoren wel worden aangestuurd

goedhart3790 (0), 15 jaar geleden

[quote=autofreak leon]als je beschikt over een scoop dan kun je zien of de injectoren wel worden aangestuurd[/quote]
klopt. Ik heb al wel gemeten met multimeter, 3 injectoren krijgen 3.72 volt en 1 krijgt 12.4 volt als de auto op contact staat. Het probleem zit hem hoogstwaarschijnlijk ook hierin. de lpg computer zit hiertussen qua aansturing. Als we hier een schema van hebben gaan we dit nazien. Bedankt voor je reactie. Inmiddels loopt de auto ook niet meer op lpg......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.