Renault Clio: Uitlaat na katalysator

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: E7J 1.4, 8V

Nu zag ik op de brug laatst dat de flex koppeling die van mn katalysator naar het middenstuk van de uitlaat zit dat die rondom gescheurd is. Het befreft dat flexibele spul, een soort gaas zeg maar. Nu hoor ik de uitlaat wat brommen op de snelweg, ligt dat hieraan? kan die lek zijn als dat gaas gescheurd is? Is zo'n koppeling makkelijk te vervangen en hoe duur is tie? (atikelnummer?)
thnx!

michel28

Geplaatst door michel28 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Flexibele deel zit vast aan de kat.
Dat het gaas stuk is, is niet erg ,maar daar onder zit vaak het probleem van lekkage. In princiepe moet dan de kat vervangen worden. Kost +/- 360,- euro, excl. montage.
Bij menig automaterialenzaak kun je vervangende flex-delen kopen. Deze moet je dan zelf monteren. Het probleen bij deze auto is dat je ook de aansluiting van de middendemper zult moeten overzetten i.v.m. de passing aan de demper.
Dus een goed lasapparaat heb je dan wel nodig.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.